Turnkamp 2022

In de meivakantie zijn wij met 28 selectiemeiden op voor de 4e keer op kamp geweest naar Alkmaar. De meiden kwamen aan op zondag en zijn toen meteen 3 uur wezen trainen. Op maandag ochtend hebben zij ook 3 uur getraind en zijn zij 's middags wezen bowlen. Op dinsdag ochtend hebben de meiden nogmaals 3 uur getraind en hielden we 's middags een bonte middag met leuke optredens van alle meiden. In de avond hebben wij gezellig bij het kampvuur gezeten. Op de laatste dag zijn de meiden 's morgen 2 uur trampoline wezen springen en hebben we daarna nog lekker gezwommen. Het was weer een geslaagd turnkamp op naar volgend jaar.

DOK88, Lilla Frilans & Kroon organisatie advies sponsoren nieuwe trainingsjasjes voor de selectie

Wij zijn enorm blij met de nieuwe trainingsjasjes die wij sinds dit seizoen hebben. Wij willen de bedrijven DOK88, Lilla Firlans projecten & Kroon organisatie advies enorm bedanken. Zij hebben namelijk al onze trainingsjasjes volledig gesponsord. De jasjes zien er enorm mooi uit en staan prachtig bij de meiden. Helaas hebben wij ze nog niet veel kunnen dragen wegens dat de meeste wedstrijden zijn afgelast door de corona. Wij hopen dat dit volgend seizoen anders is. Nogmaals enorm bedankt voor de sponsoring.

Van der Laan Groep accountancy sponsort onze bidons

Super blij mogen wij jullie vertellen dat Van der Laan Groep accountancy voor alle meiden van onze selectiegroep een prachtige sportbidon heeft gesponsord. Deze bidons zijn wij nu aan het bedrukken met de namen van de turnsters en hopelijk kunnen de meiden deze dan in het nieuwe seizoen gaan gebruiken. Wij willen Van der Laan Groep accountancy enorm bedanken voor deze mooie sponsoring!