combenetics


Wat is dat ?

By deze les beweeg je je actief op muziek. In diverse lesuren worden verschillende vormen als low impact, steps, aerobics, circuitvormen afgewisseld. Geen enkele les is hetzelfde.

Centraal staat het plezier.

Het uithoudingsvermogen en (lichaams)conditie wordt verbeterd. De spieren worden versterkt.Je beweegt meer en hebt minder kans op gewrichtsspier blessures.

Waarom ?

De les word gestart met een warming up , die gericht zijn op het bevorderen van een goede doorbloeding van de spieren en het verhogen van de hartslag en ademhaling. Wij verbeteren de conditie en trainen de hersenaktiviteit.

Het laatste ½ uur werken we met spierversterkende oefeningen van de 5 B,s, buik, billen, benen, borst en balans. Tevens spierversterkende oefeningen voor de rug.

Ter afwisseling wordt er ook gewerkt met Steps, Gewichten, tubes, en circuitvormen.

Doel van de les is: 

Het doel van combinetics is om trainingsvormen voor uithoudingsvermogen en voor spier en houdingsversterking te combineren in een les. Mede met goede eet en leefstijl kan het resultaat snel zichtbaar zijn. Een plattere buik, steviger borsten, billen, dijbenen, het vetpercentage daalt. En je conditie verbeterd.

Voor verdere vragen en informatie of een proefles kunt u contact opnemen met trainster Anneke Bindt